"Коронні страви": Джамала показала, що обов’язково буде на новорічної столі її сім’ї

Мама співачки традиційно готує для новорічного столу свої коронні страви. Їх просто обожнює вся сім’я.

Напередодні Нового року українська співачка, переможниця Євробачення Джамала поділилася з фоловерами сімейними новорічними традиціями. За словами співачки, щороку на її новорічному столі обов’язково є кілька коронних страв мами.

Про це співачка розповіла в Instagram.

"Саме час обговорити кримськотатарський святковий стіл. Як правило, всі наші новорічні традиції пов'язані з їжею. Звичайно, ми даруємо подарунки, обіймаємося опівночі і вітаємо один одного. Але тут я вас не здивую", - зазначила Джамала.

Мама співачки традиційно готує для новорічного столу свої коронні страви. Їх просто обожнює вся сім’я.

Читайте такожЗірка під ялинку: стали відомі новорічні гонорари українських знаменитостей"А мама щороку готує свої коронні страви. Салат з гранатом, курагою, кишмішем і чорносливом, сарму (з кримськотатарського "загортай") з виноградного листя і торт "Кучерявий Пінчер" на десерт. Три страви, три родзинки нашого столу, крім всіх олів'є, шуб і бутербродів з ікрою, які ми їмо на Новий рік, як і всі навколо за традицією", - поділилася співачка.

Джамала також показала, як виглядають ці страви.

Як повідомляв УНІАН, раніше українська співачка Джамала виступила у фіналі шоу "Танці з зірками" і розповіла неприємну історію про те, як одного разу зізналася хлопцеві в коханні.

Вас також можуть зацікавити новини: