Мішина розповіла про інтимні сцени / instagram.com/misha.k.ua

Українська актриса Ксенія Мішина часто знімається в серіалах, де передбачені постільні сцени. Ось тільки, як виявилося, зірка може і відмовити режисерові в зйомці в такій сцені.

"Я завжди скажу "Ні", якщо не бачу в цьому сенсу. Важко відтворити інтимні сцени, коли ти не розумієш, навіщо вони в даній роботі. У моєму недавньому медичному проекті (серіал "Клятва лікаря", - УНІАН) зіткнулася з такою ситуацією: було вирішено зняти одну дуже інтимну сцену, на яку глядач згодом відреагував негативно. Було багато негативних коментарів, наприклад: "Навіщо? Цій героїні таке не підходить". Це лише підтвердило мої власні відчуття: іноді подібні сцени не потрібні", - сказала Мішина в інтерв'ю "Фактам".

Читайте такожПустощі на вечірках: хто з українських зірок запалював з голими монахинями, хто потрапив у кримінал, а кого "заклювали" друзіТакож вона розповіла, чим секс в кадрі відрізняється від сексу в реальному житті. За словами Ксенії, під час зйомок таких відвертих сцен вона завжди відчуває дисонанс.

Відео дня

"У житті це справжні почуття - ти хочеш це робити. А в кадрі тебе змушують це робити (сміється). Секс в кадрі - це техніка, просто рухи. Це як заплакати: твій організм до цього не готовий, але для сцени треба зробити це штучно", - додала актриса.

Нагадаємо, раніше Мішина натякнула на причини розставання з Еллертом.

Вас також можуть зацікавити новини: