Ксенія Собчак / REUTERS

Російська телеведуча Ксенія Собчак опублікувала у Instagram пост, в якому повідомила, що вона впала і зламала ніс.

Читайте такожКсенія Собчак зізналася, що хворіла на коронавірус

"На жаль, я невдало впала, у мене перелом носа, струс і треба підлікуватися. Спасибі лікарям, які всі ці дні нічого не "зливали" і провели складну операцію! Буду вас потім окремо дякувати", - написала Собчак.

Відео дня

Підписники Собчак поцікавилися, чи не чоловік це її побив, бо впасти на ніс неможливо.

"Ксюша, вас побив ваш чоловік? На ніс неможливо впасти", "Акуратніше, Ксенія Анатоліївна", "Одужуйте", - написали підписники.

Сьогодні перший день голосування за поправки до конституції. Мій батько брав участь у написанні конституції 93го року,зробив все,щоб статті пов'язані зі свободами людини там все-таки були прописані(цього по одному з варіантів могло б і не бути) , і тема для мене "рідна". Наш випуск виходить на день раніше-на жаль я невдало впала, у мене перелом носа ,струс і треба підлікуватися. У випуску я вже "поранений боєць". Спасибі лікарям ,які всі ці дні нічого не "зливали" і провели складну операцію! Буду вас потім окремо дякувати! Це дивно і чудово. На каналі #ОсторожноСобчак дивіться мій новий фільм,в якому я спробувала пояснити чому не йду голосувати і чому вважаю,що конституція 93го року багато в чому зумовила те,що відбувається зараз. Всім спасибі! І так,мій чоловік і мама підтримували мене весь цей час,я їх дуже люблю!❤️ Посилання в профілі.

A post shared by Ксенія Собчак (@xenia_sobchak) on

Як повідомляв УНІАН, раніше Собчак роздяглася і дала помацати свої груди.