Агутіна госпіталізували / фото t.me/agutin_leonid

Російський співак Леонід Агутін напередодні ввечері був екстрено госпіталізований у Москві. Імовірно, у нього утворився тромб в нозі, пише Telegram-канал Mash.

"55-річний артист поскаржився на сильні болі в кінцівці. Під час огляду йому діагностували тромбоз глибоких вен. Тепер Леоніду Миколайовичу належить лікування, для початку - медикаментозне", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найближчі концерти Агутіна 3 січня в Сочі і 5-го в Дубаї - під загрозою скасування, як і передноворічні корпоративи: "Все залежить від ефективності лікування і реабілітації".

Відео дня

Оновлено. У суботу, 9 грудня, Агутін вийшов на зв'язок після новин про госпіталізацію:

"Приїхав до лікарні вчора зробити знеболювальну блокаду перед концертом. Прям ходити не міг. Думав розтяг. Зробили узі, виявили блукаючий тромб і терміново мене на операцію відправили. Все пройшло добре. Лежу, спостерігаюсь. Обіцяють, що це недовго".

Агутіну зробили операцію / фото t.me/agutin_leonid

Агутін закликав зупинити війну в Україні

Раніше УНІАН писав, що Леонід Агутін на початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну закликав припинити військові дії.

Він зазначав, що мирні люди не повинні страждати:

"На все, що відбувається зараз, ми зможемо адекватно подивитися лише через якийсь час, який все розставить по своїх місцях. Збоку. І воно і покаже. А зараз всім нормальним людям хочеться, щоб швидше закінчилися військові дії і настав мир".

Разом з тим співак продовжив виступати в Росії і не називав РФ і Путіна агресорами.

Вас також можуть зацікавити новини: