Лопес, Беллуччі, Стоун та інші світові зірки, які старіють красиво / колаж

На їхньому місці мріяла б опинитися кожна жінка, адже в свої роки мати такий розкішний і натуральний вигляд можуть не всі. Розповідаємо про всесвітньо відомих зірок, які навіть за 50 не приховують своє тіло за мішкуватим одягом - їм є чим пишатися і ними захоплюється весь світ.

Відео дня

Дженніфер Лопес

Американській актрисі 53 роки, але вона з легкістю може дати фору будь-якій молодшій моделі, співачці або актрисі. На шостому десятку Лопес продовжує активну творчу діяльність, а також не втратила статус секс-символу Голлівуду. Її струнка і підтягнута фігура дозволяє зніматися у відвертих нарядах і білизні без будь-якого сорому.

Який вигляд зараз має Лопес / фото - instagram.com/jlo/

Дженніфер Еністон

Зірці легендарного серіалу "Друзі" зараз 54 роки. Дивлячись на неї в серіалі, і на її сьогоднішні фото в Instagram, складається враження, нібито вона знайшла спосіб зупинити час. В одному з інтерв'ю Еністон зізналася, що її три антивікових правила - це багато води, повноцінний сон і обов'язково сонцезахисний крем.

Дженніфер Еністон сьогодні / фото - instagram.com/jenniferaniston/

Сальма Хайек

Мексикансько-американська актриса, кінорежисерка і продюсерка у свої 56 років продовжує публікувати гарячі фото в купальниках, а також знімається в сміливому одязі в рекламі і для обкладинок журналів. В її випадку вік - це всього лише цифра. На тілі Хайек взагалі немає слідів пластичної операції. Вона навіть зізналася, що не робить уколи краси, оскільки боїться їх. Сальма каже, що весь секрет полягає в правильному харчуванні. 

Сальма Хайєк в купальнику / фото - instagram.com/salmahayek/

Моніка Беллуччі

Ще одна голлівудська зірка, яку старість обходить стороною - це Моніка Беллуччі. Їй 58 років, але, дивлячись на її фото, в це неможливо повірити. У неї шикарні густе волосся, рівна шкіра зі здоровим блиском, ідеальна фігура, пишний бюст. Доповнює її образ вишуканий смак. Італійська модель досі продовжує зніматися, і в її сфері їй немає рівних. 

Моніка Беллуччі досі є еталоном краси / фото - instagram.com/monicabellucciofficiel/

Шерон Стоун

Серед зірок у нашій добірці Шерон Стоун старша за всіх - їй 65 років. Але, дивлячись на її фото, хіба хтось зможе сказати, що вона розміняла сьомий десяток? Витончена, доглянута і жіночна, стильна і сексуальна. Саме такою Стоун знають мільйони шанувальників з усього світу.

У відкритих джерелах можна знайти інформацію про те, що Стоун повністю відмовилася від газованої води, кави і алкоголю, замінивши шкідливі напої на трав'яний чай. Американська актриса і модель обожнює молочні продукти, а головна слабкість зірки - темний шоколад. Але по її фігурі абсолютно не помітно, що у неї є пристрасть до солодкого.

Шерон Стоун на сьомому десятку / фото - instagram.com/sharonstone/

Раніше УНІАН писав, який вигляд має найкрасивіший чоловік з Tinder і чому він виявився невдахою.

Вас також можуть зацікавити новини: