Стефан-П'єр Томлін став зіркою Tinder / фото instagram

32-річний Стефан-П'єр Томлін з Великобританії неймовірно популярний в мережі. Він вважається найкрасивішим чоловіком у додатку для знайомств Tinder. Однак Томлін виявився невдахою, попри його славу він так і не знайшов другу половинку.

"Я завжди думав, що до 32 років я влаштуюся. Що у мене буде дружина, двоє дітей і гарний великий будинок. Але життя пішло зовсім не так. Це було майже десять років тому, коли друг по роботі розповів мені про додаток для знайомств Tinder. У той час я працював у Лондоні і ніколи не мав проблем із знайомствами з жінками. Мій колега сказав, що Tinder - це весело, і що я досягну успіху в ньому, тому я зареєструвався і незабаром захопився", - зізнався в інтерв'ю виданню Metro чоловік.

Найкрасивіший чоловік / Фото instagram

Він розповів, що до 2017 року йому вдалося майже 15 тисяч "свайпів вліво", тобто з ним хотіли піти на побачення 14 тисяч 600 жінок. Незабаром він отримав від Tinder листа, в якому йому повідомили, що йому вдалося потрапити у ТОП-30 найпопулярніших чоловіків Великобританії. Після цього Томлін дав інтерв'ю, знявся у фотосесії, а жінки буквально зійшли з розуму.

Відео дня

Він отримував понад 1 тисячу повідомлень на день. Тоді чоловік намагався відповідати хоча б на половину, проте незабаром зрозумів, що це неможливо. Стефан-П'єр Томлін не міг спокійно гуляти вулицями. Його постійно просили про автограф, жінки хотіли з ним сфотографуватися.

"Мені подобалася увага і популярність - це було так захоплююче, особливо тому, що дівчата в школі, які ніколи не звертали на мене уваги, почали з'являтися в Messenger, бажаючи подружитися", - зізнався чоловік.

Томлін став неймовірно популярним / фото instagram

Його почали запрошувати на шоу, він став зіркою. За словами чоловіка, раніше він боровся з комплексами, тому що в 22 роки почав лисіти. Він так переживав, що навіть намагався зафарбовувати шкіру без волосся олівцем для брів. А коли йому вдалося стати найкрасивішим чоловіком з Tinder, проблема з лисиною вирішилася, нещодавно він зробив собі пересадку.

"Нині я розумію, що дівчатам важко бачити мене таким, яким я є. Їм подобається ідея про мене, але вони не розуміють, що тягне за собою мій спосіб життя. Коли ви вступаєте у стосунки зі мною, ви отримуєте всі привілеї, блиск і гламур - модні ресторани, приємні свята та славу в Instagram - але між роботою та особистим життям є тонка грань. Я намагаюся їх розділяти, але не завжди виходить", - зазначив Томлін.

Чоловік так і не зустрів справжнє кохання / фото instagram

Він не приховує, що завдяки популярності йому вдалося крутити романи з відомими жінками. Однак усі вони не увінчалися успіхом. Він створив маркетингове агентство, дуже популярний в мережі. Однак зустріти свою другу половинку йому так і не вдалося.

Найкрасивіший чоловік Tinder визнає, що він невдаха у стосунках. Він мріє зустріти особливу дівчину і готовий до серйозних відносин. 

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як "найпотворніша дівчина у світі" змінила своє життя.

Вас також можуть зацікавити новини: