У Мадонни шестеро дітей, вона була заміжня двічі / фото instagram.com/madonna

Відома співачка Мадонна показала рідкісне фото своїх прийомних дочок-близнючок. Стеллі та Естер Чікконе вже по 11 років, зірка удочерила їх в 2017 році.

Знімком дочок Мадонна вирішила поділитися на честь їхнього випускного. Вона опублікувала в Stories фото, на якому близнючки позують у фіолетових мантіях.

Дівчата посміхалися і мали щасливий вигляд. Близнючки зробили собі кумедні косички з намистинами і, як можна помітити на фото, вони носять брекети. В руках дівчата тримали букети з кумедними написами. Ймовірно, квіти їм подарувала Мадонна. 

Відео дня

"Дві королеви! Вітаю з випуском!"- написала Мадонна.

Мадонна показала рідкісне фото своїх прийомних дочок-близнючок / скріншот

Особисте життя Мадонни - що відомо

У Мадонни шестеро дітей, вона була заміжня двічі. У першому шлюбі вона не стала матір'ю. Потім вона закрутила роман і народила дочку Лурдес Марію від фітнес-тренера. Від другого чоловіка співачка народила сина Рокко. У шлюбі з ним вона також усиновила сина Девіда.

Після цього Мадонна взяла з дитбудинку дочку Чіфундо Мерсі, а також близнючок Стеллу і Естер. Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Мадонну кинув молодший на 41 рік коханець. Ендрю Дарнелл знайшов собі пасію молодшого віку.

Вас також можуть зацікавити новини: