Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Українські жінки в силу різних причин виховують своїх дітей самостійно, без допомоги чоловіків. Вони сильні, незалежні і люблячі мами, які готові на все заради блага своїх спадкоємців.

Тіна Кароль

Тіна Кароль була дружиною продюсера Євгена Огіра, який вісім років тому помер від раку шлунка. У них в шлюбі народився син Веніамін, який зараз навчається в Лондоні. Тіна періодично прилітає до сина, а також вони часто подорожують. 

Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Ані Лорак

У шлюбі з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу у Лорак народилася дочка Софія. Попри розлучення, Мурат достатньо часу проводить з дочкою і навіть бере її з собою у відпустку. Ось тільки він знайшов своє кохання, а опальна співачка все ще в пошуках своєї долі. Тому її називають матір'ю-одиначкою.

Відео дня
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

TAYANNA

У TAYANNA є син Даніель від саунд-продюсера Єгора Гліба. У шлюбі вони не перебували. Також зірка говорила про те, що Гліб зраджував їй з Ані Лорак, в результаті чого вони навіть разом жили. Зараз серце TAYANNA зайняте. З молодою людиною вона познайомилася в Instagram, вони встигли разом відпочити на морі, а також вона представила його своєму синові. Ось тільки сам молодий чоловік не поспішає "інтегруватися" в їх сім'ю.

TAYANNA / instagram.com/tayanna_reshetnyak

Ірина Білик

У співачки Ірини Білик два сини - Гліб і Табриз. З батьками своїх дітей співачка розлучилася і поки живе одна. При цьому вона говорила, що хоче ще раз вийти заміж, але коли це буде і хто стане її новим обранцем - невідомо.

Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

Яна Клочкова

Плавчиня Яна Клочкова 11 років тому народила первістка. На світ з'явився син Олександр, якого вона народила від грузинського спортсмена і бізнесмена Левана Нодаровича Ростошвілі. В одному з інтерв'ю спортсменка розповіла, що син живе разом з її батьками і бабусею в Криму.

Яна Клочкова / instagram.com/yana_klochkova

Нагадаємо, хто із зірок врятував дівчину від зґвалтування, хто відсмоктав отруту з колеги, а хто витягнув людину з пожежі.

Вас також можуть зацікавити новини: