Лілія Ребрик / Скріншот Instagram

Телеведуча Лілія Ребрик - дуже ніжна і чуттєва жінка, яка завжди зберігає позитивний настрій і ділиться ним зі своїми шанувальниками.

Однак цього разу вона вирішила здивувати всіх. Жінка знялася в новій фотосесії, в якій постала в абсолютно іншому амплуа. Їй захотілося трохи побути фатальною жінкою.

Тому вона для зйомки вибрала червоний вільний костюм з шовку. Волосся Ребрик зібрала в високий пучок, а кілька локонів біля скроні випустила для більшої сексуальності. На обличчя вона нанесла яскравий макіяж з акцентом на червоні губи.

Відео дня
Лілія Ребрик вразила новим чином / скріншот Instagram

"Додаю червоного, щоб хоч трохи розфарбувати це безбарвне життя! Рік зеленого дракона, який ще дуже любить червоне! Так що і я - в тренді: залучаю удачу, яка зараз так потрібна нам всім! До речі, раз в 12 років ми народжуємо собі дівчаток-дракончиків. Так що ловіть образ матері-дракона в червоному", - підписала знімки вагітна Ребрик.

Як відреагували фоловери

  • "Я так обожнюю цю серію фотографій"
  • "Неймовірна"
  • "Вагітні жінки завжди особливо красиві"
  • "Богиня"
  • "Яка ви класна"
Лілія Ребрик чекає третю дитину / скріншот Instagram

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність. Вони з чоловіком Андрієм Диким виховують двох дочок - Діану і Поліну. Незабаром у них народиться третя дівчинка.

Вас також можуть зацікавити новини: