Меган Маркл і принц Гаррі не можуть дійти згоди з приводу хрестин дочки \ фото REUTERS

Зазвичай принц Гаррі і його дружина Меган Маркл не дозволяють собі показувати емоції на публіці, проте герцогиня Сассекська довела чоловіка під час ділової поїздки. 

Предметом суперечки стали хрестини їхньої дочки Лілібет. Постояльці розкішного ($8 тис. за ніч) готелю в Нью-Йорку стали свідками багатогодинної сварки між Меган і Гаррі. Як виявилося, принц не захотів хрестити їхню дочку Лілібет у Великобританії, на очах королеви Єлизавети II, тоді як Маркл наполягала саме на цьому.

"Меган Маркл наполягає на такому хрещенні і вважає, що зможе переконати королеву офіційно дати своїм дітям титули принца і принцеси. Гаррі переконаний, що в такому випадку катастрофа неминуча, йому потрібен час, щоб залагодити це питання", - передає портал News.In.

Відео дня

Крім того, британське джерело повідомило, що принц Гаррі в ході суперечки розкритикував надто дорогі наряди своєї дружини, через що Меган Маркл "вигнала" чоловіка із запланованої вечері, передає popcornnews.

Як повідомляв УНІАН, в липні стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл, які 4 червня стали батьками дочки Лілібет Діани, планують незабаром її охрестити. Близькі друзі пари повідомили, що подружжя хоче зробити церемонію у Віндзорі.

Після цього, в серпні ЗМІ повідомили, що Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл не будуть хрестити дочку Лілібет в Лондоні в присутності королеви Єлизавети II. Герцог і герцогиня Сассекські вирішили провести обряд в Каліфорнії. Тим часом, на початку жовтня стало відомо про те, що старший брат Гаррі принц Вільям виступив проти хрещення своєї племінниці в Лондоні. "Ні, ми думаємо, що цього не станеться. Це була не дуже хороша ідея", - передав портал Express слова принца Вільяма. Однак, остаточне рішення про хрестини Лілібет поки не прийнято.