У принца Гаррі і Меган Маркл 4 червня народилася дочка \ фото REUTERS

Бажанню принца Гаррі і його дружини Меган Маркл хрестити дочку Лілібет у Великобританії, мабуть, не судилося збутися.

Нагадаємо, Меган і Гаррі розраховувала провести хрестини на очах у королеви Єлизавети II в каплиці Святого Георгія у Віндзорі, де вона і принц Гаррі вінчалися. Поки королева та інші члени монаршої сім'ї відмовчувалися з цього приводу, слово взяв принц Вільям. Він вважає, що Лілібет буде краще не виїжджати за межі США.

Читайте також"Королівська брехня": Меган Маркл і принц Гаррі сказали неправду про ім'я своєї дочки

Відео дня

"Ні, ми думаємо, що цього не станеться. Це була не дуже хороша ідея", - передає портал Express слова принца Вільяма. Однак, остаточне рішення про хрестини Лілібет поки не прийнято.

Герцог Кембриджський принц Вільям майже перестав спілкуватися з молодшим братом після того, як він з Меган Маркл вийшли з королівської сім'ї. Принци бачилися двічі за цей рік, намагалися знову налагодити спілкування, але Вільям, схоже, не дуже цього прагне, передає popcornnews.

Як повідомляв УНІАН, у липні стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл, які 4 червня стали батьками дочки Лілібет Діани, планують незабаром її охрестити. Близькі друзі пари повідомили, що подружжя хоче зробити церемонію у Віндзорі.

Після цього, в серпні ЗМІ повідомили, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл не хреститимуть доньку Лілібет у Лондоні у присутності королеви Єлизавети II. Герцог і герцогиня Сассекські вирішили провести обряд в Каліфорнії.