Стало відомо, де принц Гаррі й Меган похрестять доньку / фото REUTERS

Принц Гаррі та Меган Маркл, які близько півтора місяця тому, 4 червня, стали батьками донечки Лілібет Діани, планують незабаром її охрестити. Близькі друзі пари повідомили, що подружжя хоче здійснити церемонію у Віндзорі.

Як пише The Daily Mail, з'ясувалось, що для хрестин принц Гаррі та Меган Маркл будуть готовими полетіти до Великої Британії. Вони хочуть, щоб Лілібет Діану хрестили у Віндзорі.

"Гаррі вже розповів декільком людям, що вони з Меган хочуть, щоб Лілі хрестили в Віндзорі, як і її брата. Вони чекають слушного моменту", – розповіло джерело.

Відео дня

Читайте також"Королівська брехня": Меган Маркл і принц Гаррі сказали неправду про ім'я своєї дочки

Інсайдер також додав, що принц Гаррі хотів би бачити на хрещенні доньки королеву Єлизавету II.

Зазначимо, що хрестини сина Меган і Гаррі Арчі відбулися 6 липня 2019 року у каплиці Віндзорського замку. Туди не могли проникнути журналісти, а тому церемонія була приватною. Тоді британська королева не змогла прийти на хрещення через щільний графік.

Принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стали батьками: що відомо

4 червня у подружжя народилась дівчинка – Лілібет "Лілі" Діана Маунтбаттен-Віндзор. Про поповнення у сім'ї батьки повідомили через два дні. Їм була дуже важлива конфіденційність. Новонароджена дівчинка зайняла восьме місце у черзі на британський престол.

Майже усі члени королівської родини привітали подружжя у соціальних мережах. З публічним коментарем виступили принц Чарльз та Кейт Міддлтон.

Єлизавета II першою дізналась про народження правнучки. Принц Гаррі та Меган надсилали їй світлини Лілібет. Герцоги Кембриджські натомість надіслали дівчинці подарунок.

Ім'я новонародженої донечки викликало чимало суперечок у пресі та мережі. Деякі експерти наголошували, що королева образиться, що її особливе прізвисько тепер носить правнука. Та друг принца Гаррі запевнив, що він просив у бабусі благословення перед тим, як дати дівчинці ім'я. Через скандальні статті Меган та Гаррі дуже обурені.