Російські зірки закликали зупинити війну / фото УНІАН

Російські знаменитості на тлі агресії РФ на адресу України закликали зупинити війну, якій не може бути ніяких виправдань.

Першим з цього приводу висловився Валерій Меладзе, а слідом за ним загострення ситуації прокоментували Лія Ахеджакова, Максим Галкін, Катерина Варнава та інші.

Російський телеведучий Олександр Гудков зазначив, що йому соромно за те, що він народився в цей день - 24 лютого, коли Росія напала на Україну. 

Відео дня

Шоумен Максим Галкін також закликав зупинити війну в Україні: "З ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!"

Ведуча Катерина Варнава, яка багато років працювала в Україні, заявила, що їй страшно від усього, що зараз відбувається.

"Мені страшно, від того, з якою легкістю влади (Росії, - УНІАН) готові відмовитися від відносин з усім світом і не думають про нас. Не питають нас. Страждають прості громадяни... ніхто не хоче війни", - сказала Варнава.

А ось актриса Лія Ахеджакова і зовсім закликала діячів культури виступити проти війни в Україні. За її словами, прийшов час, коли потрібно говорити. 

На підтримку України висловилася і учасниця Євробачення 2021 від Росії Маніжа

"Це той ранок, коли ти шкодуєш про те, що прокинувся. Не розумієш куди йти, кому допомогти. Сиджу на ліжку і плачу. Плачу тому, що це не мій вибір. Нинішня агресія проти моєї волі, проти волі моєї сім'ї, вірю, що проти волі наших народів. У моїй родині теж є українці. Моя невістка з України. Мій майбутній чоловік наполовину українець. Мої близькі друзі українці. Ми - рідні", - сказала співачка.

Вас також можуть зацікавити новини: