Оля Полякова та Дзідзьо / фото instagram.com/dzidzio

Український артист Дзідзьо (справжнє ім'я – Михайло Хома) розповів про роботу зі співачкою Олею Поляковою на зйомках комедії "Зірки за обміном".

Про те, чи було йому легко на знімальному майданчику разом з українською суперблондинкою, Хома поділився в інтерв'ю "24 каналу".

"Оля дуже хороша людина. Мені з нею максимально комфортно працювати, я її розумію, і в кадрі, і поза кадром, – зазначив Дзідзьо. – Тому для мене ніякої складності не було. Він та людина, яка вміє працювати, поважає працю людей навколо. Іноді, коли вона емоційно себе проявляє, це навпаки запалює. Вона така, як вона є, ніким іншим не намагається здаватися, і це дуже добре".

Крім того, артист розповів про найсмішнішу та водночас найстрашнішу ситуацію на зйомках:

Читайте також"Худа та нервова": Оля Полякова сильно схуд через жорсткий графік (фото)"Найсмішніше для мене, коли я злякався дуже серйозно. Я приїхав на зйомки своєї сцени трохи пізніше, тому що у мене не було зйомок з ранку. Оля вже знялася, і якраз була обідня перерва. Я пішов на кейтеринг, мені дають порцію картоплі, йду їсти, все їдять. І тут Оля заходить, стомлена після зйомки, тому що вона з самого ранку в цей день на знімальному майданчику. І кричить: "Як немає картоплі? Я хотіла цієї картоплі, як ніхто сьогодні, собі вже уявляла, як я буду їсти!". А я в той момент підносив картоплю до рота, і мені стало страшно, тому що, виявляється, мені віддали останню порцію. Думаю, їсти чи ні, або Олі віддати. Це було страшно та разом з тим дуже смішно".

Раніше повідомлялося, як Дзідзьо став жертвою шахраїв та залишився без великої суми грошей.

Вас також можуть зацікавити новини: