Російський актор Олексій Панін / фото instagram

У Росії відкрили кримінальну справу "про заклики до тероризму" проти актора Олексія Паніна, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав з країни-агресора і вкотре засуджує злочинний режим Кремля.

Росіяни все ніяк не можуть змиритися з тим, що є люди, які засуджують кровопролитну війну. Тому вони всіляко намагаються їм напаскудити. Однією з жертв став Панін.

Його заарештували за ч. 2 ст. 205.2 Кримінального кодексу РФ (публічні заклики до здійснення терористичної діяльності, публічне виправдання або пропаганда тероризму). Однак є нюнас - його заарештували заочно. 

Відео дня

У разі, якщо актор повернеться в РФ, то його відразу ж затримають на два місяці, а потім його можуть присудити до позбавлення волі строком від 5 до 7 років.

Варто відзначити, що сам Панін такій новині зрадів. На своїй сторінці в Instagram він написав:

"Сплю, нікого не чіпаю, а виявляється, що мене в Москві вже заарештували. "Сиджу за гратами в темниці сирій, вигодуваний в неволі орел молодий". Країна неляканих ідіотів якась. Стаття від 5 до 7 років. Мені тільки незрозуміло, чому так мало? А де гей-пропаганда, де дискредитація російської армії і образа всяких Путіних і всіх цих інших?".

Нагадаємо, раніше Панін раптово назвав українців "гівном". Він заявив, що не хотів би жити в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: