Російський актор Олексій Панін / фото Олексій Панін , instagram.com

Російський актор, який засудив війну в Україні, Олексій Панін раптово зневажливо висловився про Україну і жителів країни. Він повідомив, що не хоче жити в Росії, але і в Україну в той же час переїжджати не буде.

"Я в Росії жити не хочу ні з Путіним, ні без Путіна. Тому що я не вірю в те, що російський мозок, російської людини, якось так при моєму житті зміниться, що раптом я прокинуся в країні, в якій мені приємно перебувати. У Росії мені найменше приємно. Та й в Україні я жити б не став... У чомусь ми один народ, в чомусь не один", - заявив Панін в інтерв'ю для YouTube-каналу "Імміграція в США".

Він додав, що нібито об'їздив всю Україну і сказав, що в чомусь українці і росіяни - один народ.

Відео дня

"Я об'їздив всю Україну вздовж і впоперек. Там такі ж, як і у нас. Вибачте, але в місті Конотопі ти побачиш таке ж гівно, яке ти побачиш в будь–якому російському місті", - видав Панін.

Нагадаємо, на початку повномасштабного російського вторгнення Олексій Панін засудив злочинний режим Кремля і війну в Україні. Він говорив, що хоче приїхати в Україну. Але зараз він здивував своїми висловлюваннями щодо нашої країни і наших людей.

Вас також можуть зацікавити новини: