За словами Макконахі, він і Харрельсон дружать вже багато років / скріншоти

Відомі голлівудські актори Меттью Макконахі і Вуді Харрельсон можуть виявитися братами. Вони дуже схожі, через що багато хто і раніше жартома називав їх родичами. Однак виявилося, що батьки акторів насправді колись були "тісно" знайомі.

Так, в новому подкасті Келлі Ріпи Let's Talk Off Camera Макконахі розповів про те, що він і Харрельсон скоро знову з'являться на екранах разом. Вони зіграють у новій комедії від Apple TV+. Серіал, в якому Макконахі і Харрельсон знову будуть грати близьких людей, отримає 10 епізодів.

За словами Макконахі, він і Харрельсон дружать вже багато років. Одного разу вони дізналися, що можуть бути братами. Тоді актори відпочивали в Греції. Одного разу мама Макконахі заявила, що знала батька Харрельсона. При цьому жінка зробила особливий акцент на слові "знала", через що всі навколо зрозуміли, на що вона могла натякати.

Відео дня

Звичайно, актори не змогли це проігнорувати. Вони вивчили факти про своїх батьків. Батько Харрельсона був найманим вбивцею, він неодноразово потрапляв до в'язниці, поки не отримав довічний термін і остаточно не "загримів" за ґрати.

Актори з'ясували, що коли мати Макконахі була в розлученні, вона могла побачитися з батьком Харрельсона, коли той був на волі. Мало того, їм вдалося відшукати чеки з Техасу, які вказують на їхню ймовірну зустріч.

Це здивувало акторів. Тим часом діти Макконахі називають Харрельсона "дядьком". Сам Меттью чує таке ж звернення від спадкоємців Вуді.

Харрельсон абсолютно не проти ДНК-тесту, а ось Макконахі боїться. Адже якщо це виявиться правдою, то чоловік, який його ростив, виявиться не його рідним батьком. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у літак з Меттью Макконахі вдарила блискавка.

Вас також можуть зацікавити новини: