Михайло Шуфутинський змінив імідж / скріншот YouTube

Російський співак Михайло Шуфутинський розповів, що побився об заклад зі своїм колективом на зміну свого іміджу. Причину спору він не став розкривати, проте запевнив, що тепер його складно впізнати.

За словами артиста, дівчата, з якими він побився об заклад, захотіли побачити його без звичної бороди на все обличчя. Шуфутинський, як він каже, був упевнений, що переможе в спорі, але сталося не так, як очікувалося.

"У мене весь час борода була на все обличчя. Але мої балетні дівчата змусили її збрити. Ми з ними недавно побилися об заклад. Я у них питаю: "На що битися будемо?". "На те, що ви бороду збриєте!" - відповіли вони. Я легко погодився, бо був впевнений, що виграю спір. Але самовпевненість мене підвела! Я програв і запанікував", - сказав артист у комметарії росЗМІ.

Відео дня

Він додав, що така зміна іміджу може негативно відобразитися на їхньому заробітку, бо люди просто перестануть його впізнавати і відповідно запрошувати на концерти.

Скріншот Instagram

Що Михайло Шуфутинський говорить про війну в Україні

Артист зізнався, що любить Росію і своє життя. Таким чином він підтримав вбивства українців.

"Я - громадянин своєї країни. Живу в своєму місті. Розмовляю своєю мовою. Я не просто говорю, я думаю по-російськи. Я люблю своє життя. Ось і все", - сказав раніше Михайло.

Нагадаємо, раніше українці знайшли оригінальну заміну "3 вересня" Шуфутинського.

Вас також можуть зацікавити новини: