Ксенія Мішина на знімальному майданчику / фото instagram.com/misha.k.ua

Актриса Ксенія Мішина, яка нещодавно з сином повернулася з-за кордону в Україну, зважилася взяти в руки зброю. У своєму Instagram-блозі вона показала відео навчань. 

"Як сильно війна змінює нас і наші переконання. Сьогодні ми гортаємо новини в очікуванні того, що Україна отримає нову більш досконалу і потужну зброю. Радіємо тому, що ще вчора здавалося пережитком цієї цивілізованої планети. Здавалося, ось-ось і війни залишаться на минулій сторінці глобальної історії людства", - міркує Ксенія. 

Саме ці нові реалії змусили її опанувати абсолютно невластивими навичками. 

Відео дня

"Але тепер і я знаю що таке справжня зброя. Спочатку ці знаряддя вбивств, важкі і холодні, змусили мене здригнутися і заціпеніти. Але як тільки я зробила перший постріл, я відчула такий прилив сил, енергії і впевненості! Я не знаю, що це було: адреналін, підсвідоме почуття влади або відчуття сили ... не знаю! Але це було щось, що я ніколи не відчувала.

Напевно ці почуття і живлять наших воїнів, а коли сюди додається патріотична справа, любов до нашого життя – захищати землю і своїх близьких, вони стають не просто війнами, а надлюдьми", - поділилася Мішина. 

Нагадаємо, Ксенія Мішина назвала причину своїх сліз на "Холостячці".

Вас також можуть зацікавити новини: