Блогерка каже, що часто отримує хейт / instagram.com/kvittkova

Нещодавно блогерка-мільйонник Даша Квіткова поспілкувалася з підписниками. Дівчина відверто відповіла на питання "Чи був період, коли було тяжко пережити хейт?".

"Звичайно, був. Я раніше сприймала хейт максимально близько до серця. Десь могла плакати через те, що якась "Тамара тридцять п'ять два нулі" написала мені негативний коментар", - зазначила Даша.

Далі вона поділилася своїми лайфхаками, які допомагають більше так емоційно не реагувати.

Відео дня

"Я не хочу, щоб інші люди, їхня думка та настрій впливали на моє життя, на моє ментальне здоров'я, на моє бажання вести блог. Це моє життя, і я буду проживати його так, як я хочу, а не так, як хоче хтось", - написала Квіткова.

Згодом вона додала, що найкраще, що варто зробити - це не реагувати на критику, якщо вона неконструктивна. Також дівчина зазначила, що всі хейтери - це люди, які мають глибокі рани всередині та власний біль.

"Я ніколи не бачила щасливу людину, яка сидить та виписує негатив. Людину, якій би вистачало часу на хейт інших, коли в неї насичене життя та успішна робота", - написала блогерка.

Наостанок Квіткова сказала, що потрібно пам'ятати - той, хто пише хейт почуває себе гірше, ніж ви. 

Скріншот сторіз Даші / instagram.com/kvittkova

Даша не приховує, що працює з психотерапевтом та усі свої проблеми та питання пропрацьовує з ним. 

До речі, нещодавно колишній Даші Квіткової - ведучий Нікіта Добринін - розповів, що вони розірвали свій церковний шлюб. Пара сходила до священика та пояснила, що вже не разом. Та їм вдалося зберегти дружні стосунки заради спільного сина Лева. 

Вас також можуть зацікавити новини: