Користувачі відразу ж почали обговорювати обличчя Доліної / фото instagram співачки

Співачку Ларису Доліну, яка народилася в Одесі, але підтримує путінський режим, "зловили" без макіяжу. Артистці виповнилося 68 років і її вирішили привітати прямо в літаку, в салоні якого вона почала свій день.

Однак навряд чи Долина була готова до зйомок, адже вона була без сценічного гриму. Впізнати її було непросто. Однак Долина все одно похвалилася кадрами з привітанням у своїх соцмережах.

"Так сталося сьогодні рано вранці. Небесною дорогою додому! Мій колектив мене ось таким чином привітав на висоті", - написала Долина.

Відео дня

Користувачі одразу ж почали обговорювати обличчя Доліної. Багато хто відзначив, що артистка має вигляд не на свій вік. Крім цього, користувачі пожартували про те, що путіністка занадто пристрастилася до "фотошопу", а тому тепер її важко впізнати без фільтрів. Також коментатори пишуть:

  • "Скільки їй, 85?"
  • "Без фільтрів - звичайна бабка"
  • "Моль стара, а як себе фотошопить!".

Долина без макіяжу - фото

Реальна зовнішність долиною / колаж УНІАН, скріншоти

Що Долина говорить про війну

Співачка народилася в Одесі, але свою кар'єру вона вирішила будувати в РФ. При цьому, Долина відкрито хвалить Путіна. З 2003 року вона - член партії "Єдина партія Росії".

У 2014 році Долина раділа незаконній анексії Криму, їздила туди з концертами. За це їй заборонили в'їзд до України. На початку повномасштабної війни РФ проти нашої країни Долина не засудила путінський режим. Замість цього вона виступає перед окупантами і підіграє пропаганді Кремля.

Вас також можуть зацікавити новини: