Лариса Доліна підтримала Росію / скріншот YouTube

Колись популярна співачка Лариса Доліна народилася в Одесі. Однак побудувати кар'єру в рідній Україні їй не вдалося, тому вона вирішила перебратися в Росію.

Довгі роки вона жила в країні-агресора і заробляла криваві рублі. Попри те, що і там спочатку їй було складно влаштуватися, вона все ж знайшла спосіб, як обійти систему. Точніше, стати її частиною.

Як йдеться в сюжеті FreeДОМ, з 2003 року Доліна - член партії "Єдина партія Росія", а значить пособниця диктатора Володимира Путіна. Вона підтримувала всі його плани. Наприклад, відновити Радянський Союз, в якому її обмежували за єврейську національність.

Більш того, співачка неодноразово висловлювала симпатію по відношенню до Путіна. Вона говорила, що він завжди їй подобався, як чоловік в тому числі. Напевно, за таку відданість вона і отримувала безліч російських нагород.

А поки її колеги тікали з Росії і засуджували повномасштабне вторгнення в Україну, Доліна продовжувала підтримувати диктатора. Крім того, в 2014 році вона підтримала незаконну анексію Криму, а потім навідалася туди з концертами. За таку зраду в 2018 році їй заборонили в'їзд в Україну.

"Я не можу потрапити в своє місто - Одесу. Я не можу потрапити на кладовище, де поховані мої мама, тато, бабусі, дідусі. Одеса завжди підживлювала мене", - говорила раніше Доліна.

Попри уявну любов до Одеси, співачку зовсім не чіпає те, що Росія кровожерливо бомбить це місто. Вона виступає перед окупантами і спокійно дивиться їм в очі. 

Ймовірно, причина її підтримки Росії криється у значному банківському рахунку. Доліна може собі дозволити автопарк, елітне житло, адже за годину виступу вона просить мінімум три мільйони рублів. 

Нагадаємо, раніше постаріла Доліна налякала шанувальників на концерті в Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: