Монатік не може кинути палити / фото УНІАН

Український співак Монатік розповів, що вже багато років намагається позбутися однієї шкідливої звички, але поки у нього не виходить. Він хотів кинути палити, але через стрес у зв'язку з війною не зміг. Артист вважає, що це дурна звичка. 

"Я залежний від нікотину. Я поки не можу подолати бажання покурити цигарку. Особливо під час всього того, що зараз відбувається в Україні", - чесно зізнався Монатік в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також він висловив переживання на рахунок того, що і його діти можуть почати палити. Однак він вірить, що сини все ж підуть в їхню маму Ірину. За словами Монатіка, вона навіть ніколи не пробувала палити.

Відео дня

Крім того, він зазначив, що не буде лаяти дітей, якщо ті почнуть палити. Його підхід до вирішення цієї проблеми буде більш дипломатичним. Він просто розповість синам про всі негативні наслідки і буде сподіватися, що вони прислухаються до нього.

Нагадаємо, раніше Монатік вперше відповів на закиди про свою втечу з України. За його словами, потрібно підтримувати людей, які повертаються на батьківщину, а не цькувати їх.

Вас також можуть зацікавити новини: