Співак пояснив, що він не може відповідати за вчинки Потапа / скриншот

Український співак Діма Монатік висловився про свого колегу - репера Потапа. Артист поділився думками щодо його поведінки на тлі повномасштабної війни.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Монатік зазначив, що він намагався одразу повернутися в інфопростір України та не приховував, де саме знаходиться та чим займається. За словами співака, він хотів, аби люди бачили та розуміли його позицію.

Втім, сам Монатік не бачить аналогічних вчинків від Потапа. Співак зазначив, що у репера може "не вистачати ресурсів та бажання" повертатися в інфопростір.

"Я його не бачив тут... Я не знаю, чим він займається і що робить. Тому, мені здається, люди на це так реагують. Може в нього, знаєш, війна дуже по-різному працює на голову, взагалі на думки, на якісь рішення. Можливо, в нього не вистачає ресурсу внутрішнього, не вистачає енергії, не вистачає бажання в цілому", - додав Монатік.

Також співак заявив, що він не може відповідати за вчинки Потапа. Проте Монатік вважає, що репер усе ж пояснить усе своїм фанам. Проте коли саме це станеться - артист не знає.

"Мені складно відповідати за Льошу. Я думаю, що він колись відповість сам", - додав Монатік.

Що відомо про Потапа

Репер перебував за кордоном, коли в Україні почалася повномасштабна війна. Восени 2022 року Потап казав, що він "заочно" вступав до ТрО та "рвався на фронт". Це викликало хвилю критики та негативу. Сам Потап потім намагався довести, що він дійсно вступав до ТрО. Він показував контракт добровольця.

Артист декілька разів повертався до України. Втім, надовго він тут не залишався. Він працював із волонтерами, а потім презентував пісню, яка викликала ще більше хейту. Потап обурив жінок. У його новій роботі знайшли слова, які викликають неоднозначну думку щодо дівчат, які стали волонтерити.

Вас також можуть зацікавити новини: