За словами співака, ненависть забирає багато сил / фото instagram Монатіка

Український співак Діма Монатік висловився щодо ненависті до росіян. Він заявив, що не може зневажати усіх представників країни-агресорки. На думку артиста, на це у нього не вистачить ненависті.

"У мене є ненависть до влади, яка все це робить, яка запудрює мозок, яка туманить думки, яка закриває правду. Знаєш, є ядро, звідки все росте. І прям ненависть до кожного росіянина... Цієї ненависті не вистачить, треба на чомусь сконцентруватися", - пояснив Монатік в інтерв'ю Славі Дьоміну.

За словами співака, ненависть забирає багато сил. Тому він хоче витрачати їх на інше. Монатік вважає, що краще сконцентруватися на Україні та любові до неї.

"На ненависть не хочеться витрачати сили та ресурс, до Росії. А хочеться витрачати ресурс і сили на любов до України та українців", - розповів артист.

Також Монатік поділився думками щодо того, чи змогли українці довести, що в них немає "комплексу меншовартості". На думку співака, увесь світ захоплюється нашою країною, а тому нині ми можемо "закріпити" цю думку назавжди.

"Увесь світ сьогодні знає про Україну, увесь світ сьогодні чує про нашу силу. І в наших силах зробити так, щоб це стало базовою думкою про нашу країну, що Україна - це сила, Україна - це свобода, Україна - це вільні думки, Україна - це єдність, Україна - це сучасність", - додав Монатік.

Нагадаємо, раніше Монатік прокоментував поведінку Потапа. Він зазначив, що репер колись може відповісти та пояснити, чому він так вчиняє під час повномасштабної війни.

Вас також можуть зацікавити новини: