Агата Муценієце і Павло Прилучний офіційно розлучилися / скріншот

Вчора актори Агата Муценієце і Павло Прилучний офіційно розлучилися.

Спеціально до цієї дати вийшов новий випуск YouTube-шоу Ксенії Собчак, героїнею якого стала Агата. Актриса відверто розповіла провідною про стосунки колишнього подружжя в сім'ї.

Читайте також"Особливий день": сяюча Тіна Кароль зробила зворушливе зізнання у своєму Instagram (фото)

"У нас завжди були пристрасні стосунки, ми били посуд, кидалися один в одного тарілками. Цю межу складно відчути, коли хтось її переходить. Тобто наші відносини були спочатку суперемоційним, це було навіть весело: ми могли покидатися посудом, розбити знімну квартиру, потім разом її лагодити... Ну це наші стосунки, нам так було добре! Але, мабуть, важливо дотримуватися меж... Це ж зрозуміло, що як би ти не бився, чоловік сильніше", - розповідає актриса.

На питання Собчак, чи була ця поведінка з боку Прилучного пов'язана з алкоголем, Агата відповіла ствердно.

"Я люблю цю людину і ні в якому разі не хочу показати його в поганому світлі. Ми ідеально зійшлися на тому, що я - ідеальна жертва, він - ідеальний злочинець. Це працювало якийсь час, зараз це не працює. І те, що я виклала відео, та інша жінка, яка буде з ним, повинна просто задуматися, чи зможе вона поводитися так, щоб чоловік поводив себе по-іншому", - каже Агата.

Зазначимо, що в той же день у мережі з'явилося і свіже інтерв'ю Павла Прилучного. Однак у ньому актор ніяк не прокоментував ані своє розлучення, ані стосунки з Муценієце.

Як повідомляв УНІАН, вчора зірка "Мажора" Павло Прилучний офіційно розлучився з дружиною.