Подружжя намагається врятувати свій шлюб / Скріншот Instagram

Нещодавно співачка MamaRika випустила пісню "Хтось йде", в якій заспівала про кризу у стосунках із чоловіком Сергієм Середою і розповіла, що зараз вони перебувають на межі розриву.

Увесь цей час Середа мовчав про ситуацію, що склалася в сім'ї, проте зараз висловив подяку тим шанувальникам, які написали йому слова підтримки, і відповів тим, хто вважає, що вони з дружиною хайпують на темі своїх стосунків.

"Спасибі всім за підтримку і за велику кількість повідомлень у директ. Але зараз я не готовий нікому відповідати, оскільки ми повинні самі розібратися в наших стосунках. Ті, хто пишуть, що все це заради хайпу навколо нової пісні, хочу вас розчарувати, це не так. Ми вже давно переживаємо цю кризу, і поява пісні - це результат наших переживань! Слова, які співає Настя дійсно про нас", - написав Сергій на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня
Сергій Середа з дружиною / Скриншот Instagram

Він додав, що зараз вони з дружиною роблять усе можливе для того, щоб зберегти свій шлюб.

"Ми робимо все можливе, щоб сім'я залишилася сім'єю і сподіваюся, що дуже скоро ми згадуватимемо про цей період, як про щось дуже складне, але те, що вже залишилося позаду! Ще раз дякую вам, бережіть одне одного! І нехай ніхто ні від кого не йде", - додав гуморист.

Стосунки MamaRika з чоловіком - що відомо

MamaRika та Сергій Середа разом уже 9 років. У 2021 році в них народився син Давид. Це була одна з родин, яку найчастіше ставили за приклад, тому новина про можливе розлучення шокувала їхніх шанувальників.

MamaRika з чоловіком і сином / Скриншот Instagram

До слова, нещодавно MamaRika розповіла, що вони їздили з чоловіком у Буковель, але ця поїздка стала кошмаром для них. Вона три дні ридала.

Вас також можуть зацікавити новини: