'Я вже наплакалася': співачка MamaRika висловилася про кризу в шлюбі

Днями українська співачка MamaRika розповіла, що вона на межі розриву зі своїм чоловіком Сергієм Середою, з яким виховує маленького сина Давида.

Зараз же вона розповіла більш детально що сталося в їхніх стосунках. За словами артистки, у них серйозна криза.

"У нас повна дупа зараз. У нас криза такого масштабу, якого не було за всі дев'ять років, що ми разом. У нас дуже важкий період зараз. Я вже наплакалася", - розповіла співачка в інтерв'ю M1.

Відео дня

Вона додала, що вони з чоловіком їздили в Буковель на кілька днів, щоб спробувати врятувати свої стосунки. Однак ця поїздка обернулася для артистки постійними сльозами.

'Я вже наплакалася': співачка MamaRika висловилася про кризу в шлюбі

"Ця поїздка нас добила. Вперше за чотири роки ми побули удвох, і цей момент нас повністю розкрив. Коли ви залишаєтеся вперше за такий довгий час тільки удвох і вам нема чого сказати одне одному, тому що воно так наболіло, так важко. Я в цьому Буковелі проревіла три дні. Потім три дні прокричала. Це був кошмар, а не поїздка", - продовжила співачка.

MamaRika каже, що приховувати розлад у сім'ї не було сенсу, бо уважні прихильники все одно помітили б, що вони з чоловіком дедалі рідше і рідше з'являються в соцмережах одне одного.

При цьому артистка не планує просто так здаватися. Вони з Сергієм пішли на терапію.

Нагадаємо, раніше зірка "Бората" оголосив про розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: