MamaRika натякнула на розлучення / фото інстаграм співачки MamaRika

Українська співачка MamaRika шокувала мережу. Вчора, 4 квітня, вона зробила пост в Instagram, у якому натякнула про зміни у особистому житті.

Дівчина опублікувала фото з чоловіком Сергієм Середою, на якому вони стоять спинами одне до одного. 

"Завтра ми розкажемо свою історію", - написала артистка і додала емоджі "розбите серце". 

 Скріншот посту співачки MamaRika

Підписники одразу припустили, що це натяк на ймовірне розлучення та писали свої слова підтримки. 

Та вже сьогодні, 5 квітня, MamaRika знову вийшла на зв'язок та пояснила, що відбувається насправді у їхніх стосунках з коханим. 

"На межі розриву… Народ, ми завжди чесні із вами і не хочемо нічого приховувати. Будь-які стосунки в якийсь момент вичерпують себе - це доросле життя. Наша сімʼя проживає надскладні часи, і так як зараз, нас не хитало ніколи!" - написала співачка в дописі та анонсувала новий кліп під назвою "Хтось йде". 

А потім зазначила, що у них останнім часом було чимало криз та конфліктів. Проте вони намагаються працювати над стосунками та зберегти шлюб.

"Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живем. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію. Ми із Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємось робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо. Це ок бути не ок", - наголосила дівчина. 

До слова, MamaRika та Сергій Середа зіграли весілля чотири роки тому в Таїланді на березі океану. До цього часу пара кілька років зустрічалася. У серпні 2021 року у подружжя народився син Давід. 

MamaRika з чоловіком та сином / фото інстаграм співачки MamaRika

Нагадаємо, раніше Санта Дімопулос повідомила про своє розлучення після 11 років шлюбу. 

Вас також можуть зацікавити новини: