Актриса, яка зіграла в "Сватах" пневматику, відкрито підтримує Путіна / фото УНІАН

Актриса Тетяна Кравченко, яка народилася в Донецьку, але мешкає в РФ і підтримує путінський режим, розповіла, що в минулому чоловік-п'яниця змусив її зробити аборт. За словами зірки серіалу "Свати", її другий обранець Дмитро Гербачевський зовсім не хотів дітей.

Путіністка прожила з ним шість років. Вона стверджує, що Гербачевський її бив, а також багато пив. Чоловік був зовсім не радий, коли Кравченко народила від нього дочку. Навіть до пологового будинку він прийшов після бурхливої ночі, з похмілля.

Після цього актриса завагітніла вдруге. Але чоловік сказав, що їй варто зробити аборт. Кравченко стверджує, що намагалася вмовити чоловіка, вона хотіла народити другу дитину. Але у підсумку актриса погодилася, а нині звинувачує в цьому колишнього.

Відео дня

"Пробачити його не можу! З легкістю позбулася Діми. Досі не страждаю. Ось така він людина, немає у нього почуття батьківства. Руки став розпускати, це огидно. Я йшла від нього, тікала. Один раз вигнала його, він пішов, навіть боялася його. І більше він не прийшов, розлучилася. Він навіть не знав, що я розлучилася з ним", - зізналася Кравченко в інтерв'ю пропагандисту Борису Корчевникову.

Що Кравченко говорить про війну

Актриса, яка зіграла у "Сватах" Валюху, відкрито підтримує Путіна. Вона не засудила повномасштабну війну РФ проти України і почала поширювати фейки роспропаганди. При цьому Кравченко навіть "рвалася" на фронт.

Путіністка неодноразово намагалася образити акторів зі "Сватів", які виступили проти війни. Так, вона грубо висловилася про Анну Кошмал, що грала в серіалі Женьку.

Вас також можуть зацікавити новини: