Надя Дорофєєва постала в новому образі / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва постала перед шанувальниками в блискучій міні-сукні та босоніжках на високих підборах. У такому образі вона похвалилася стрункими ніжками, які привернули увагу її фоловерів.

Такий знімок, зроблений в ліфті, зірка супроводила забавним постом. За словами Наді, якщо і судилося застрягти в ліфті в новорічну ніч, то найкраще це зробити з мартіні.

Читайте також"Нерви не залізні": українська співачка зізналася, що використовує ремінь у вихованні синів"Давайте так: якщо закохуватися в людей, то назавжди. Якщо ображатися, то на хвилинку. Якщо слухати музику, то щоб вона проникала в серце. Якщо їсти, то тільки смачно. Ні, давайте навіть дуже смачно. Якщо падати, то від сміху. А якщо застрягти в новорічну ніч в ліфті, то тільки з мартіні і в такій сукні", - підписала фото Надя.

Відео дня

"Ні, ну я б застрягла з тобою в цьому ліфті із задоволенням", "І давайте, якщо читати текст під постами Наді, то тільки кайфувати і сміятися", "Якщо плакати, то тільки від щастя, що у тебе такий прекрасний кумир як Надя Дорофєєва", "Якщо ходити, то тільки такими ногами", - пишуть шанувальники в коментарях.

Надя Дорофєєва постала в новому образі / instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, раніше напівгола Дорофєєва завела мережу новим фото в мереживній білизні.

Вас також можуть зацікавити новини: