Діти зустрілися з батьком в Іспанії / Фото Скріншот Instagram

Відомий український режисер Алан Бадоєв розчулив мережу радісною звісткою. Знаменитість вперше за чотири роки зміг зустрітися зі своїми дітьми.

Зустріч з донькою Лолітою та сином Борисом відбулася в Іспанії. За словами режисера, постійно щось перешкоджало їх живому спілкуванню. Спочатку була епідемія коронавірусу, а згодом Росія вторглася в Україну і розпочала повномасштабну війну. Впродовж чотирьох років Бадоєв бачив своїх дітей лише за допомогою відеозв'язку. Проте, як написав Алан, це ніколи не замінить живого спілкування з сином та донькою:

Я не бачив своїх дітей разом чотири роки…Спочатку ковід, потім війна, тож привчився до спілкування через відеозв'язок. Хоча для мене це як пити каву без кофеїну чи танцювати на "тихій паті", де в кожного своя музика в навушниках...Занадто нові і сучасні тенденції, вони, скоріше, мають вигляд "як справжні", але не є ними.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Зараз режисер перебуває з робочою поїздкою в Іспанії, де він представляє документальний фільм про жахи війни в Україні "Довга доба". Бадоєв проведе декілька днів з дітьми. Протягом цього часу вони супроводжуватимуть батька на кінопоказах.

"Нарешті ми разом, на декілька днів. Діти супроводжували мене в кіномандрівці. Звісно, я спостерігав за нами…Старанно, кожна деталь важлива. Чи зберегли ми наші звичаї, які здобули нові, де ми далеко одне від одного, а де близько", - написав режисер.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, Алан Бадоєв представив документальну стрічку "Довга Доба" в штаб-квартирі НАТО.

Вас також можуть зацікавити новини: