Таким Кіркоров був до популярності і пластичних операцій / скріншот

Російський артист Філіп Кіркоров в останні кілька місяців неодноразово лягав під ніж пластичного хірурга. За допомогою операцій музикант намагається зупинити процес старіння і створити собі ідеальне підтягнуте тіло, яке б не видавало те, що він вже розміняв шостий десяток. 

Наприклад, нещодавно йому знову зробили операцію. У мережі з'явилося відео, на якому Кіркоров з великими труднощами пересувається по лікарняному коридору. Видно, що на ньому одягнено корсет для підтримки преса, над яким тільки що попрацювали лікарі. 

Також з-під одягу видніються пластирі на грудях - відомо, що поп-король трохи підтягнув собі і цю частину тіла. Можна розглянути, що у Філіпа Бедросовича ще й палець на нозі перебинтований. 

Філіп Кіркоров зараз

Артист, який активно підтримує криваву політику Володимира Путіна і часто виступає в Кремлі, зараз гастролює по Росії. Попри на санкції, він регулярно виїжджає за кордон і навіть буває на міжнародних культурних заходах. 

Наприклад, у 2022 році стався скандал через те, що путініст засвітився на "Євробаченні" в Турині. Своїм підписникам Кіркоров заявив, що прилетів туди на особисте запрошення організаторів, але пізніше виявилося, що його туди ніхто не кликав - росіянина навіть у VIP-ложе не пустили.

Нагадаємо, раніше Кіркоров жахнув мережу нарядом "без трусів".

Вас також можуть зацікавити новини: