Настя Каменських показалася без макіяжу: "Така домашня"

Співачка показала, який має вигляд без фільтрів та косметики.

Українська співачка Настя Каменських вразила фанів. Вона опублікувала нове селфі. На "чесному" фото співачка позувала без макіяжу.

Зірка щиро посміхалася на камеру та дивилася в об'єктив згори. Каменських показала, який вигляд має її волосся без укладання. Об'ємні кучері личать співачці.

В описі до фото співачка розповіла, що готується до вихідних. Вона порадила фанам насолоджуватися кожною хвилиною та цінувати особливі моменти.

"Вихідні - це чудова можливість відпочити від буденності та зробити те, що так давно планували, але не знаходили часу, прогулятися парком, насолодитися свіжим повітрям, зустрітися з друзями, почати читати улюблену книгу або спробувати щось нове та захопливе, що давно відкладали. Заплануйте для себе щось особливе і насолоджуйтесь кожною хвилиною, зараз це як ніколи важливо", - написала Каменських.

Реакція мережі

"Чесне" селфі співачки сподобалося фанам. Вони засипали співачку компліментами. Коментатори зазначають, що нині дійсно потрібно цінувати особливі моменти. Також вони написали:

  • "Така домашня. Обожнюю саме такі фото!"
  • "Ці кучері - це шось. Це просто вау"
  • "Яка красуня, неймовірна".

Нагадаємо, нещодавно Каменських здивувала фанів раптовими розмовами про дітей

Вас також можуть зацікавити новини: