
Українська співачка Наталія Могилевська вирішила створити святковий настрій та поділилася своїм рецептом традиційної різдвяної куті. Цього разу артистка відкрила кілька секретів, які роблять її страву особливо смачною. Про це вона розповіла у своєму Instagram.
"Ділюся з вами, як завжди, найкращим і найкориснішим. Яке ж Різдво без куті? У кожної родини свій рецепт, а сьогодні я розповім, як її готую я", – звернулася Наталія до своїх підписників.
Для приготування куті співачка рекомендує використовувати: два стакани відвареної пшениці, столову ложку замочених родзинок, горіхів, меду та замоченого маку.
Могилевська розкрила свій секрет ідеального смаку: додавання чайної ложки меду навіть у солоні страви. Також вона радить додати до куті дрібку солі, щоб підкреслити смак і зробити його більш виразним.

"Щоб смак куті розкрився повністю, треба додати те, що завжди підсилює його – трішки солі", – зазначила співачка.
Святковий рецепт Наталії вже став улюбленцем її прихильників, які дякують їй за натхнення до створення святкової атмосфери.
Реакція соцмереж:
- "Дякую за чудовий рецепт!"
- "Нехай Бог дарує вам здоров'я і благословення вашій родині!"
- "Буде ще смачніше, якщо пшеницю замочити або приварити в гарячому узварі"
- "У мене ніяких мірних ложок немає, усе роблю на око. Чим більше, тим краще!"
- "Чудова кутя!"
- "Зі святами вас! Це і є та сама українська кутя, без зайвих добавок. Усе те, що дає природа"
- "Маку і горіхів можна додати більше, і пшеницю варто добре розпарити, щоб розкрилася повністю"
- "Пшеницю варто варити у підсоленій воді, як макарони. Тоді сіль окремо додавати не потрібно, а смак буде відмінний"
- "Я теж готую майже так, тільки ще додаю курагу. Обожнюю цей варіант!"
- "Я теж додаю сіль, навіть у какао. Смак виходить неймовірний! З наступаючими святами!"
Нагадаємо, Наталія Могилевська зворушливо привітала названу доньку з 13-річчям.