Наталія Могилевська / Фото-Наталія Могилевська , instagram.com

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що спілкувалася зі своїм братом, яким живе в Росії, про війну в Україні. Але він не повірив її словам через постійну пропаганду.

"Говорив мені: "А в якому році це відео? Що ти мені надсилаєш?". Пропаганда дуже потужна, професійна, люди дійсно зомбовані. Вони щиро вірять в те, що говорять. За два місяці війни вже тільки сліпий, глухий і тупий не зрозумів, що відбувається", – розповіла співачка в інтерв'ю Олександрі Кучеренко.

За словами Могилевської, росіяни вже давно могли б розібратися в ситуації і спробувати щось змінити, але вони вперто не хочуть цього робити. Головною причиною співачка називає ту саму пропаганду, яка вже "проїла" росіянам мозок.

Відео дня

"Мисляча людина повинна подивитися обидві шальки терезів, зважити і таким чином мати свою думку. Настільки переконлива інформація з обох сторін, що я сіла б посередині і подумала б просту річ – ті переконливі і ті переконливі, але все на їх території відбувається. Гинуть українці, українські будинки, міста", – додала зірка.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська зробила сюрприз пораненому на війні бійцю.

Вас також можуть зацікавити новини: