Артистка зізналася, на чому зараз заробляє / фото інстаграм Наталки Карпи

Українська співачка Наталка Карпа розповіла, як заробляє під час війни та чи допомагає їй фінансово чоловік-військовий. 

Спочатку вона наголосила, що майже всі концерти є благодійними, тому від них майже немає коштів. Рятують її зараз рекламні інтеграції, які вона робить для соцмереж. 

"Ми зі Златою стали амбасадорами декількох українських брендів. Мені подобається ця співпраця. Я не знаю чому, але мене доля зараз водить з бізнесом, з виробництвами, я багато подорожую Україною. А зараз майже всі концерти - благодійні. Було декілька робіт комерційних, але це одиничні виступи. Гонорар у мене такий, як і був до війни. Завжди Наталка Карпа коштувала приблизно 3-5 тисяч доларів, все залежить від наповнення. Це нестабільний дохід", - зізналася Наталка в інтерв'ю Славі Дьоміну.

І додала, що кошти йдуть на побутові питання, а для комфортного життя їй потрібна така сума: 

"Переважно витрати йдуть на пальне, харчування, комунальні послуги. Донька вимагає додаткових вкладень. Думаю, 50 тисяч на побут достатньо мені. Але ще треба писати музику й знімати кліпи. Для нормального життя з написанням музики – принаймні 100 тисяч гривень".

Також співачка наголосила, що їй допомагає чоловік-військовий Євген Тєрєхов. Він відправляє гроші на картку, аби Наталка могла забезпечувати спільну доньку всім необхідним. 

"Він цього місяця прислав мені гроші на наші потреби – 20 тисяч гривень. Раз в місяць відправляє. Буває більше, буває менше. Ми не обумовили якусь суму. Наприклад, у нього багато грошей йде на форму й все решта", - розповіла Карпа. 

Наталка з чоловіком та донькою / фото інстаграм Наталки Карпи

Нагадаємо, нещодавно Наталка Карпа зізналася, що її з чоловіком шлюб на межі розриву.

Вас також можуть зацікавити новини: