Наталка Карпа розповіла, як намагається врятувати стосунки з чоловіком / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Наталка Карпа розповіла про проблеми у шлюбі зі своїм чоловіком – військовим Євгеном Тереховим. Артистка вказала, що вони були на межі розлучення.

Наталка Карпа зізналася, що коханий розбив їй серце. За її словами, у чоловіка зникли почуття і це стало причиною проблем у стосунках:

Чи є любов? Я намагаюся зараз у цьому розібратися. Щиро кажу. Мені розбили серце. У попередніх стосунках я розбивала серце, і я навіть жартувала, що може це моя карма. Він прийшов до мене і сказав, що він охолов. Людина, яка тебе любила і носила на руках, в один момент нічого до тебе не відчуває… І ти почуваєшся непотрібною.

Наталка відверто розповіла, що рік тому вони з чоловіком вирішили розлучитися. Пара навіть зібрала усі документи, які планували віднести до РАЦСу. Однак розлучення подружжя так і не оформило.

"Я себе ловила на тому, що в мене залежність. І коли я чула слово "розлучення", я розуміла, що в мене сльози на очах, серце калатає. Але я рік тому сама підготувала документи на розлучення. Документи є, але ми не розлучилися. Минулого літа він був на одному завданні, в дуже небезпечному місці і, за його словами, це все змінило… Він сказав, що передивився своє життя", – поділилася співачка.

Наталка Карпа з чоловіком і донькою / Скріншот Instagram

Виконавиця каже, що нині вони з Євгеном працюють над стосунками. Вони намагаються зберегти сім'ю. Головною перепоною у цьому є відстань, адже військовий наразі захищає Україну на Донеччині. Водночас Карпа проживає у Львові. 

"Зараз ми пропрацьовуємо багато моментів. Зараз у нас тепле спілкування, є діалог. У нас не простий діалог, ми починаємо знову відкривати одне одному душу. Він зараз на фронті. У нього є інша квартира, він з'їхав, але, коли він їде з фронту у відпустку, він їде до мене і каже, що їде додому. Це важливий момент. Ми працюємо над стосунками понад два роки. Уся ця історія почалася влітку перед повномасштабною війною. Ми пробуємо, але на відстані", – зазначила Наталка.

Нагадаємо, раніше Наталка Карпа розповіла про смерть свого першого хлопця.

Вас також можуть зацікавити новини: