Наташа Корольова заспівала українською / фото Наташа Корольова, instagram.com 

Заслужена артистка РФ Наталія Корольова, яка сама родом з Києва, опублікувала відео зі своїми домашніми репетиціями. На кадрах в Instagram видно, як її мама Валентина Іванівна Поривай акомпанує, а сама Наташа виконує композицію "Ой у гаю, при Дунаю". 

"Найчастіший питання яке мені задають: чим я піднімаю собі настрій? Ось це відео з сімейного архіву заряджає мене хорошим настроєм завжди! Дивитися до кінця!!!",- написала Наташа Корольова в описі до відеозапису. 

На кадрах Наташа без макіяжу, з неукладеним волоссям і одягнена в білий банний халат. Мама артистки одягнена в квітчасту сукню. 

Читайте такожДовкола відомого стриптизера Тарзана вибухнув новий секс-скандал (відео)

"А хтось ще "виступає" проти такої чудової, талановитої матусі Наташиної... Браво, Людмила Іванівна!!!", "Дуже душевно. Ваша сім'я-приголомшлива! Дуже вас люблю!", "Як круто!!! А як серйозно і хвилююче мамуля дивиться на Вас!!!", "Розумнички, наші дівчатка україночки", - пишуть в коментарях до публікації артистки. 

Нагадаємо, відома співачка Наташа Королева нещодавно оприлюднила у своєму інста-блозі фото зі старшим сином Архипом. Вони знялися для обкладинки одного з російських видань і натрапили на жорсткий хейт. 

Крім того, УНІАН раніше писав, що Королева шокувала світським виходом зі своїм чоловіком Тарзаном.

Вас також можуть зацікавити новини: