Пугачова з донькою / скріншот

Російська співачка Алла Пугачова виїхала з Росії заради турботи про дітей. Таку заяву зробила її давня подруга і кравчиня Любов Аксьонова, пишуть росЗМІ.

Багато хто вважає, що артистка залишила РФ через чоловіка, шоумена Максима Галкіна, якого визнали іноагентом, але це не так, за словами Аксьонової:

"Та фіг з ним, з цим Галкіним... вона ж розуміє, що у них двоє дітей. Їй треба було в першу чергу про них думати! Як вона могла дітей кинути? Алла вважає, що батько є батько. І він повинен виховувати їх. Мало, що з нею завтра буде. З ким діти залишаться? Ви думаєте, вона вірить у своє довголіття? Не дуже вірить: у неї ж купа болячок!".

Відео дня

Аксьонова вважає, що за кордоном Пугачовій "несолодко". За словами кравчині, у житті співачка "трепетна людина".

Пугачовій різко стало погано

Нагадаємо, днями Алла Пугачова, яка останнім часом живе на Кіпрі, відвідала місцевий модний бутік. Під час походів по магазинах їй різко стало зле.

Примадонна поскаржилася продавцю на погане самопочуття. Як виявилося, артистка страждає від серйозних набряків ніг.

"Вона навіть взуття була змушена купувати на розмір більше, тому що в колишній вже не влазила. Хоча переміряла безліч пар. Як я почув, у неї ноги щодня набрякають. Того дня вона виглядала, м'яко кажучи, неважливо", - йшлося у повідомленні.

Вас також можуть зацікавити новини: