Чоловік пише співачці огидні повідомлення / фото instagram артистки

Українська співачка Jerry Heil розповіла про свого неадекватного фаната з РФ. Чоловік не дає їй спокійно жити ще з 2022 року, а нині ж він почав їй погрожувати.

Так, Jerry Heil розповіла, що нещодавно актор Тарас Цимбалюк помітив підозрілу активність на її сторінці в Instagram. Як виявилося, неадекватний росіянин "нацькував" на профіль співачки ботів, аби агрегатор це помітив та заблокував її акаунт.

Співачка поскаржилася на атаку ботів / скриншот

Також Jerry Heil показала листування з чоловіком. Він погрожував, що буде кожного дня "щось робити", аби змусити співачку видалити певні дописи в Instagram. Артистка зазначила, що це той чоловік, який колись прийшов на фан-зустріч у Львові.

Відео дня
Неадекватний росіянин погрожує співачці Jerry Heil / скриншот

За словами співачки, вона не боїться неадеквата. Вона зазначила, що турбується лише через те, що росіянин намагається нашкодити не тільки їй, а й її друзям.

Співачка розповіла про неадеквата з РФ/ скриншот

"Навіть якщо він знесе мої сторінки - мені однаково. У мене завжди є моя музика і ви її завжди зможете знайти. Мене лише хвилює, що він простягає свої липкі російські пальці в сторону моїх близьких, і намагається розхитати сторінки моїх друзів-музикантів, закидує ботами телеграм-сторінки моєї команди", - додала співачка.

Що відомо про неадекватного фаната Jerry Heil 

Нагадаємо, вперше про фана, який перетворився на переслідувача, співачка розповідала у 2022 році. Чоловік приїхав з РФ на її концерт у Львові. Він назвався Іваном.

Чоловік пише співачці огидні повідомлення. Вона зверталася до поліції, але їй не допомогли. Нещодавно Jerry Heil показувала, що їй пише неадекват.

Вас також можуть зацікавити новини: