Анатоліч розгнівався на Шепелєва / колаж з фото

Український шоумен Анатолій Анатоліч висловився щодо ведучого Дмитра Шепелєва, який оскандалився поїздкою в розбомблений Маріуполь.

Він розповів, що познайомився з Шепелєвим в 2006 році. Тоді, за словами Анатоліча, Дмитро зізнавався в любові Україні і, варто відзначити, побудував в нашій країні успішну кар'єру.

Однак пізніше Шепелєв вирішив попрацювати на російський ринок. Тепер він живе в Москві. Коли Анатоліч дізнався про те, що ведучий вирішив зняти розважальне шоу в Маріуполі, його це розлютило. Він хотів написати Дмитру, що той м*дак, проте не зміг цього зробити - блог Шепелєва недоступний в нашому регіоні.

Відео дня

"Приїхати до Маріуполя зараз - визнати себе частиною цієї бл**ської нацистської системи. Стати в один ряд з найогиднішими пропагандистами... На жаль, особисто не можу сказати тобі, яке ти нікчемне х**ло", - написав Анатоліч в Instagram.

Скандал з Дмитром Шепелєвим - що відомо

Екс-ведучий шоу "Розсміши коміка" Дмитро Шепелєв зняв у Маріуполі "розважальне" шоу. Раніше він говорив, що йому "соромно і боляче" через війну в Україні, а тепер з'явився на пропагандистському каналі.

На це вже відреагувала співачка Анастасія Приходько. Вона назвала Шепелєва г*мном і сказала, що він заради місця на росТБ став коханцем впливової людини.

Вас також можуть зацікавити новини: