"Про що ви думали?": росіянка Ірина Шейк знялася в білизні від українського бренду

Вона позувала для відомого глянцю.

Британський глянцевий журнал VOGUE зняв для обкладинки 40 відомих жінок, яких називають іконами моди, щоб ефектно оголосити про останній номер під головуванням Едварда Еннінфула.

У кадрі з'явилися Опра Вінфрі, Сальма Хайек, Наомі Кемпбелл, Джейн Фонда, Майлі Сайруз і багато інших. Серед жінок опинилася і російська модель Ірина Шейк.

Мало того, що всесвітньо відомий глянець продовжив співпрацю з Шейк, так її ще й одягнули в спідню білизну від українського бренду ZHILYOVA. 

Як відреагували користувачі мережі

  • "Другий рік війни, а в світовому журналі - Шейк?"
  • "Вона підтримує вбивства українців, а ви знімаєте її для обкладинки. Ви там зовсім вже чи що?"
  • "Жесть. Таке відчуття, що світ не те, що втомився від війни, а просто забув про те, що Росія робить з Україною"
  • "Про що ви думали, коли її звали? Що ви робите?"

Варто відзначити, що VOGUE - не єдиний глянець, який співпрацює з моделлю, яка підтримала агресію Кремля. Наприклад, раніше журнал V Magazine потрапив у скандал після того, як розмістив на обкладинці Шейк.

Тоді знаменитість позувала в чорній сукні, відкривши зону декольте, де червоними літерами було написано її ім'я. Крім того, вона одягла червоні високі рукавички, які українці порівняли з кров'ю невинних жертв, загиблих через війну.

Позиція Ірини Шейк щодо війни в Україні

Раніше модель оприлюднила фотографію з лазні, де їла салат "Олів'є". До цього знімку вона додала підпис: "Russianzz on Wednaday". З невідомих причин зірка вирішила замість літери "S" написати дві літери "Z" в аглійському слові "russians". 

Символ Z означає повномасштабне вторгнення Росії в Україну, як і символ V. Пізніше Шейк виправдалася за символ окупантів, але українці її не пробачили.

Вас також можуть зацікавити новини: