Ірина Шейк знялася на обкладинку глянцю / instagram.com/irinashayk

Американський глянець V Magazine випустив черговий номер, на обкладинці якого з'явилася проросійська модель Ірина Шейк. Знаменитість позувала в чорній сукні, відкривши зону декольте, де червоними літерами було написано її ім'я. Крім того, вона одягла червоні високі рукавички, які українці порівняли з кров'ю невинних жертв, загиблих через війну.

Також на новій обкладинці можна побачити велику букву V - символ російського вторгнення в Україну. 

В результаті в соціальній мережі Instagram розгорівся справжній скандал. Фоловери закидали сторінку глянцю гнівними коментарями і уточнили, що видавець підтримує тероризм в Україні. 

Відео дня

Реакція мережі на обкладинку з Іриною Шейк

  • "Це кров на твоїх руках?"
  • "Ви вважаєте доречною фотосесію з російською моделлю, яка підтримувала війну і геноцид? Ви розумієте, що росіяни в основному думають, що ви тим самим підтримуєте їхню агресію проти України, і більше того, ставите V на картинці, яка є одним з головних символів російської атаки?"
  • "Мммм, вона любить війну і велика прихильниця Путіна. Хороший вибір"
  • "Ви смієтеся?! "V" + російська модель + повна сила? Може ви просто не в курсі, але схоже ви криваві прихильники російської агресії в Європі"
'Це кров на твоїх руках?': українці 'кошмарять' відомий глянець за обкладинку з Іриною Шейк

Ірина Шейк: позиція щодо війни в Україні

Нещодавно модель оприлюднила фотографію з лазні, де їла салат "Олів'є". І начебто нічого, якби не її підпис до фото: "Russianzz on Wednaday". З невідомих причин зірка вирішила замість літери "S" написати дві літери "Z" в аглійському слові "russians". 

Зазначимо, символ Z позначає повномасштабне вторгнення Росії в Україну, як і символ V.

Пізніше Шейк виправдалася за символ окупантів після скандалу в мережі. 

"Іноді салат - це просто салат. Я даю слово: ніяких зашифрованих послань або політичних висловлювань тут. Бажаю кожному любові", - написала Шейк.

Вас також можуть зацікавити новини: