Весілля Анни Трінчер та Олександра Волошина / Фото - instagram.com

Чоловік співачки Анни Трінчер Олександр Волошин показав, як порадував свою сім'ю дорогими подарунками. Бабусі він вирішив подарувати телевізор - її старий пропрацював цілих 25 років. Мамі блогер подарував путівку в Таїланд на трьох. Про це сам Волошин повідомив у своєму Instagram-блозі. 

Бабуся подарунку зраділа і навіть не змогла стримати сліз, а ось мама, як здалося підписникам, не дуже. Пізніше блогер пояснив, що його мати засмутилася через те, що вона не зможе поїхати з чоловіком - зараз той служить в лавах ЗСУ. 

"Мама зраділа! Але вона не знає, як їхати за кордон, коли батько воює. Зараз у нього ротація, але він скоро знову поїде. Тому у неї неоднозначні емоції. Я дуже хотів, щоб вона поїхала, тому що вона дуже давно не була на морі, а вона його любить", - сказав у своєму блозі Олександр Волошин.

Відео дня
Олександр Волошин здивував близьких подарунками за шалені гроші / скріншот
Олександр Волошин здивував близьких подарунками за шалені гроші / скріншот

Хто такий Олександр Волошин

Волошин - відомий український блогер. У 2022 році він одружився з українською співачкою та актрисою Анною Трінчер. Зараз вони удвох знімають контент, а також розповідають про своє подружнє життя. 

Волошин кілька разів потрапляв у великі скандали. Наприклад, одного разу його почали бурхливо обговорювати через те, що він подарував дитині телефон на камеру, а потім нібито забрав його, оскільки це все було постановкою.

Вас також можуть зацікавити новини: