Цибульська встала на бік Бобула / колаж з фото

Українська співачка Оля Цибульська висловилася з приводу скандалу з артистом Іво Бобулом, коли під час інтерв'ю він назвав жінок меркантильними і заявив, що хороші дівчатка сидять по домівках.

Знаменитість сказала, що журналістка Емма Антонюк повинна була пояснити 69-річному Бобулу, що таке гендерна рівноправність, а не дивитися на нього "як на д*біла".

"Іво Васильович видно, що зашкварився. Але мені здається, що ми не можемо хаяти людей за те, що їхнє життя, сім десятків їхнього життя, припадає якраз на період еволюції нашого суспільства. Бо, щоб з мавпи вийшла людина, теж багато часу пройшло. Так може навпаки, допомогти, пояснити якісь речі, а не дивитися як на д*біла", - сказала Цибульська на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

Вона запропонувала Антонюк поговорити з Потапом про національну ідею, з Ніною Матвієнко - про тренди в ТікТок, а з нею самою - про хімічну іонізацію. Таким чином Цибульська дала зрозуміти, що люди можуть в чомусь не розбиратися, тому їм варто пояснити.

Однак, як продовжила співачка, вона не проти гендерної рівноправності.

Скандал з Іво Бобулом

Іво Бобул дав інтерв'ю Еммі Антонюк, в якому образив жінок. Він сказав, що сучасні дівчата зараз думають тільки про гроші, про красиве життя, і шукають собі банкірів і папіків. Тому йому шкода чоловіків, від яких занадто багато вимагають.

Пізніше він сказав, що не давав дозволу на публікацію цього інтерв'ю. Однак Антонюк зробила по-своєму.

Вас також можуть зацікавити новини: