Іво Бобул поскандалив з журналісткою / скріншот YouTube

Український співак Іво Бобул поскандалив з журналісткою Еммою Антонюк через різну думку про сучасних жінок. Він сказав, що зараз більшість жінок меркантильні.

Бобул пошкодував чоловіків, яким жінки виносять мозок. До прикладу він навів ситуацію, коли дама хоче шубу, а чоловік не може їй її купити. І тоді, за його словами, жінка йде від нього, стрибає по різних ліжках у пошуках принца.

"Якщо жінка мізки тобі виносить, як до неї можна ставитися? Жінки зараз розбалувані. Дуже багато чого хочуть від чоловіків. Я дивлюся на це все і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні у неї один, через пару років інший, і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків. Нам теж важко", - сказав Бобул.

Він додав, що жінкам варто переглянути свою поведінку і вибирати чоловіків за душу, а не за гроші. До того ж він упевнений, що хороші дівчата сидять вдома і нікуди не ходять.

"Жінки помінялися, стали меркантильними. Думають тільки про бабки, про "жити класно", про машини. А де чоловіки можуть це взяти? Не всі можуть бути банкірами і папіками", - продовжив артист.

Потім співак перейшов на особистості і висловив свою думку з приводу Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня.

Після цього Бобул встав і пішов. На цьому інтерв'ю було закінчено.

Нагадаємо, раніше Іво Бобул розповів, хто йому перекрив шлях у шоу-бізнес.

Вас також можуть зацікавити новини: