Соня Євдокименко приміряла українську вишиванку / Скріншот Instagram

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко поділилася новим знімком зі своїм бойфрендом-іноземцем. Дівчина більше не приховує свій роман з американським мільярдером Максом Лернером, родинні статки якого становлять 1,2 мільярда доларів.

Зіркова онука у своєму Instagram опублікувала допис, в якому зібрала свої найкращі травневі фото. На одному з них модель показалася в обіймах коханого. На світлині 22-річна Євдокименко позує у сукні-вишиванці червоного кольору. Вбрання прикрашене візерунками та бахромою.

"Травневі моменти", – лаконічно підписала світлини Соня.

Відео дня
Соня Євдокименко з бойфрендом / Скріншот Instagram

Близькі дівчини вже встигли відреагувати на новий знімок. Зокрема, Ротару залишила під дописом Соні свою вподобайку, а мама моделі Світлана Євдокименко та брат-музикант залишили смайлики у формі сердець. Підписники Євдокименко засипали дівчину компліментами:

  • "Ти приголомшлива в цій сукні. Таке враження, що сонце знаходиться всередині тебе і просто засвітилося"
  • "Найкрасивіша дівчина у світі"
  • "Українська красуня"

До слова, Соня вже багато років живе у Нью-Йорку. Щодо Макса Лернера, його дід – американський меценат і підприємець. У1982 році він заснував банківську компанію MBNA Corporation.

Нагадаємо, раніше онука Софії Ротару висловилася про війну в Україні. Дівчина підтримала українців під час повномасштабної війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: