Фото інстаграм Олексія Залевського

Відомий український режисер Олексій Залевський, який зараз бореться зі страшною хворобою - некрозом кісток, розповів про своє безробіття.   

Виявилося, що чоловік не може знайти собі роботу під час війни. 

"Я в пошуках якоїсь роботи. Я навіть писав деяким в групі "Кіносоюз". Я просто, поки був час, почав вивчати програми з монтажу: світлокорекційні, постпродакшн. У мене просто лежить третій фільм. Я розумів, що наймати компанію, платити кошти – в мене зараз немає цієї можливості. Тому я сів і почав потихеньку вчитися. Намагався себе знайти. Але поки немає роботи, мені ніхто не пропонував", - розповів Залевський в інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці". 

Чоловік намагався знайти роботу на світових сайтах. Читав багато оголошень щодо роботи режисера продакшну і навіть був готовий погодитися на ті умови.

"Там за 3-5 доларів на годину працювати – це така якась робота примітивна. Я був готовий на таку роботу, але поки в мене не склалося", - додав він.

Тож поки Олексій живе на пенсію, яку йому виплачує держава. Чоловік вперше назвав її суму.

"Я - пенсіонер. Я не жартую! У мене офіційна пенсія 2070 гривень. Ось так і живемо", - сказав Залевський.

Що відомо про Олексія Залевського

Олексій Залевський - український дизайнер, режисер та художник. Працював з відомими зірками та часто робив модні колекції. За свою роботу неодноразово отримував нагороди та премії. 

Нагадаємо, нещодавно співак Павло Зібров назвав суму своєї пенсії. 

Вас також можуть зацікавити новини: