Фото інстаграм Павла Зіброва

Український музикант Павло Зібров відверто розповів, яку пенсію має зараз. 66-річний чоловік зазначив, що всі його нагороди особливо не вплинули на грошову виплату від Пенсійного фонду. 

"Пенсія за вислугу років робиться. Є надбавка, здається, 20%. Але я думав, що вони все підраховують і роблять плюс-плюс-плюс, я ще і учасник бойових дій в Афганістані (45 років тому воював), і народний артист, і грамоти за заслуги є. Я думав, що все це сумують і буде пенсія 50 000", - сказав Павло в інтерв'ю проекту "33 питання від Люкс Фм".

Проте виявилося, що все не так. Павло Миколайович вперше відверто назвав реальну суму пенсії. 

"Пенсія у мене 7 500. Раніше ще були пільги - це талончики давали і ти йшов і машину за 9000 рублів купляв Волгу. Якщо ти заслужений артист, то Жигулі за 5 000 міг купити. Ось такий був привілей. Давали ділянки під забудову в Конча-Заспі", - розповів співак.  

Проте зазначив, що він собі не встиг нічого взяти та не користувався пільгами, які були колись. 

Нагадаємо, нещодавно Павло Зібров зізнався, як заробляє в умовах війни. Виявилося, що він дає благодійні концерти, а його театр пісні не працює. Проте йому допомагає зарплата за викладацьку діяльність у Київському національному університеті культури і мистецтв, куди його запросив Михайло Поплавський.

Вас також можуть зацікавити новини: